Monday, April 21, 2014

Alhamdulillah Akhirnya Selesai Diploma ~

Assalamualaikum WBT ~

First of all i want to apologize coz this blog has become too messy ~ hahaha n tak lupa juga diri di sini sihat sihat saja Alhamdulillah hahaha =) aku tak tahu sebenarnya ape yg nak di cerita kat blog nih hahaha selain berceloteh benda yang tentu tentu kena panjang berjela sebab mesti org rasa bosan or tak best sbb blog tp post benda yg pendek jek .. pehal wehh kau buat blog tp post bende pendek2 jek hahaha #NoKomen

Berbalik pada tajuk yang tentu2 aku da bg kat atas punya beso tu "Alhamdulillah Akhirnya Selesai Diploma ~" .. ye Alhamdulillah akhirnya aku berjaya abeskan diploma aku .. tp aku still tengah tnggu result yg belum kelua tuh .. Inshaa Allah bulan 5 kelua la kot .. doa2kanlah ye aku pass semua paper .. sesungguhnya diri ini sangat takut on certain paper .. ohh Allah tolonglah aku ='( seghobsss ~ 

Aku tak dapat nafikan selama diploma ni banyak betol pengalaman pahit manis, gelak tawa ngan kawan2 .. pengalaman mmg kita tak bole beli tanpa laluinya . bukan ke gitu ? ehhh hahaha .. ye mungkin jgak aku akan rindu korang .. dengo lawak bodoh dalam kelas sampai pipi pon sakit nak gelak lagi.. macam2 ahh perangai korg yg gila2 tuh .. kadang2 ade jgak yang menyampah tp Alhamdulillah takde la sampai tahap kena pukul kena belasah kan .. semua tahap simpan dalam hati n ngumpat2 mcm mkcik2 sidai baju kat ampai dalam drama tuh hahaha .. aku mmg bersyukur sbb ade kawan yg awesome gila babeng mcm korg .. harap persahabatan ukhwah yg selama ni terjalin xlah lapuk ditelan dek hujan n panas k ..senang2 contact lah.. wasep wechat pon ade da skrg .. x lupe jgak insta ekeke ~

Goodluck jgak untuk practical training korg.. x kira la yg jadi officeboy ke, cikgu ke, instructor gym ke, instructor outdoor ke,korg mmg mantap n pandai pilih tmpt korg praktikal kan .. all the best la k .. aku pon malas nak taip panjang2 ni haa .. lenguh weh tangan ekeke ^_^

dengan ini aku sertakan beberapa gambo AKU n beberapa lagi gambo ngan korg yg awesome tuh hehe ^_^

Bukit Ayer, Perlis 
#Buddies #TakkanTerpisah

Lepas kelas pagi.. nampak mata segar bugar kan haha ~.^





Interpart awesome bersama tiga sekawan yang pergi mana same2 .. kecuali aku >.<
#Anconeus #Ancolicious


Dinner n Malam Anugerah Dekan.. xdapat dekan xpe tp kita dtg makan alas perut ehh 
Simply me #BackToSchoolTheme

This Is Our Event n Dont forget to pray for MH370
#EventManagement #Anconeus #PrayForMH370

Examination time table aku yang awesome, tengoklah nama subject yg mmg bole buat korg sakit perut hehe

Ada gap paper tu jangan lah asyik nak pulun study.. chill kan kepala otak dengan menonton wayang yg awesome hahaha .. gua mmg kaki meghendang skit eaahh 

Lepas paper ape tah aku mmg tak ingt tp tngk muka tu happy tp dalam Allah je tau hehe 

Bersama one of the lecturer yang tersangat awesome bg aku, dia dah further study n ni gathering ngan dia, thanks miss for this gathering n goodluck on ur studying ~ #ExLecturer #MissMasshera


And ni lagi sorg lecturer awesome aku heheh ..datang balik arau semata nak jumpa kiteorg sempena last sem kiteorg n bagi kek red velvet tp mmg sumpah sedap kek tuh hehee, we gonna miss u Miss Safinaz 

Sekian tu jela dr aku .. maybe lepas ni aku akan post pasal practical aku yang sangat sangat awesome hehehe =p 

Assalamualaikum WBT n Selamat Sejahtera

Sincere by me,
Azizi Fauzi aka JijieBS

2 comments:

  1. alhamdulillah..

    smoga Allah berikan apa yang terbaik untuk kau =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha inshaa Allah ummi ~ terima kasih ~

      Delete